Heiz- und IsoliersystemeHeating- and insulating systemsSystème de chauffe et d‘isolationHeiz- und IsoliersystemeSistemas de calefaccion y aislamientoНагревательные и изоляционные системыVärme- och Isolersystem加热及隔热系统Sistemi di isolamento e riscaldoIsıtma ve İzolasyonSistemas de aque-cimento e isolamentoSistemas de aque-cimento e isolamento
Sie befinden sich hier: Värme- och Isolersystem / 

På uppdrag av våra kunder projekerar och producerar Kerfa®, skräddarsydda Kerfa® SAVAC® Värme- och Isolersystem för elektriska och gasvärmd ugnar och apparater.

Materialien

De huvudsakliga beståndsdelarna vi använder i värmesystemen är metallisk motståndstråd i olika legeringar såväl som vakuumformade keramiska isolersystem i aluminasilkat.

Egenskaperna

En hög kvalitet är styrkan i våra produkter. De använda råmaterialen och den moderna produktionsteknologin är i samklang med hållbarhet, miljömedvetande samt energieffektivitet.

Kundnyttan

Energioptimerade ugnsmaterial genererar en enorm kundnytta tack vare lägre energiförbrukning och längre drifttid. Till råga på detta kommer flexibiliteten som möjliggör att varje detalj tillverkas utifrån kundens behov.